Ознака: лагокефалот

Балкан

Уловена опасна риба во Грција: Нејзиниот отров може да убие 30 луѓе!

Во Грција беше уловена опасна риба, чиј отров може да убие 30 луѓе, објави електронското издание на грчкиот весник „Прото тема“.Рибата е фатена на островот Крит и е од видот […]