Ознака: ладна соба

Занимливости

ЗОШТО Е ВАЖНО ДА СПИЕТЕ ВО ЛАДНА СОБА?

Дали ви е познато дека тепературата во собата за време на спиењето има големо значење? Многумина мислат дека ако можат да заспијат комфорно,условите за спиење се оптимални.Но научниците мислат поинаку.Спрема […]