Ознака: Ладна

Издвојуваме

Ладна и оваа година ќе ги испрати дечињата со најдобри цртежи во Дизниленд- Париз

Веќе трета година по ред „Ладна“ го започнува својот детски ликовен конкурс за избор на најдобрите цртежи кои ќе  бидат наградени со незаборавно патување во парискиот Дизниленд. Оваа година темата […]

Издвојуваме

Зошто е важно да пиете вода дури и во зимските денови

Човековото тело без разлика на годишните времиња има постојана потреба соодветно да се хидрира.Но, како што времето заладува и ниските температури стануваат се почеста појава имаме потреба да конзумираме нешто […]

Издвојуваме

Со здрави навики до здрави бубрези

Едукативни работилници за најмладите во организација на Здружението за бубрежно болни граѓани „Нефрон“ во соработка со „Ладна“.Никогаш не е прерано да започнеме да ги учиме нашите деца повеќе за тоа […]