Ознака: ладно кафе

Живот

Направете сами: ЛАДНО КАФЕ одличен избор за освежување во овие топли денови

Студеното кафе може да го приготвите сами, и тоа на неколку начини. Освен коцки мраз и кафе, слободно може да додадете зачини, како ѓумбир на пример, потоа сладолед или овошје.За освежувачко […]