Ознака: ладно

Занимливости

Ниските температури не се проблем за штипјани

Од 50 пријавени, денеска присуствуваа само 5 момчиња од Штип кои машки го прифатија предизвикот “Слика на снег на -13C°  И покрај ниските температури, овие момчиња собраа храброст и одговорија на […]