Ознака: лаење

Занимливости

Хрват продава ПРОКОЛНАТА КУКЛА: „Кучињата ја лаат, ноќе шепоти и не можеме да спиеме од неа!“

Во хрватските огласи неодамна вниманието го привлече оној за продажба на „проколната кукла“, која сопственикот очајно се обидува да ја продаде зашто не му дава да спие.Куклата се продава за […]