Ознака: лажат

Занимливости

Дали очите лажат ?

Можеби не сте верувале но очите понекогаш знаат да направат грешка  и поинаку да ја претстават реалноста. Ќе сакате да го погледнете видеото повеќе пати и ќе останете зачудени.   Можеби […]

Занимливости

Ефектот Пинокио

Носот навистина не издава кога лажеме!   Пинокио, дрвена кукла која после голем број авантури станува момче, не е само јунак на популарниот роман на Карло Колоди, туку и име […]