Ознака: лажици

Видео

Видео: Стави лажици врз тесто – Кога ќе видите што доби на крајот, ќе го направите истото!

Стави лажици врз тесто – Кога ќе видите што доби на крајот, ќе го направите истото!Ако сакате да послужите сирење или намаз како предјадење, овој трик е за вас. Изненадете […]