Ознака: лажичка и портокал

Видео

ЗЕМА ЛАЖИЧКА И ПОРТОКАЛ и со 1 потег ги воодушеви сите: Оваа ФИНТА ќе ја користите секогаш!

Зема лажичка и портокал, и со еден потег ги воодушеви сите…Многумина од нас мразат да чистат овошје, но со овој трик, работата и тоа како ќе ви се олесни. Има […]