Ознака: лажливи јаглехидрати

Uncategorized

Лажливи намирници полни со јаглехидрати, по кои посегнуваме кога сме на диета

Стотици студии докажале дека скробот го намалува чувството на глад, како и апетитот, а истовремено согорува повеќе калории, не полни со енергија, го минимизира чувството на стрес и го намалува […]