Ознака: лажливо лето

Сцена

Прва ги покажа градите на филм: Погледнете како изгледа сега ѕвездата на „Лажливо лето“

Познатата југословенска театарска, филмска и телевизиска актерка Сања Вејиновиќ е прогласена за една од најубавите актерки во светот постари од 40 година на сајтот IMDb.Публиката ја памети како Анѓелија од […]