Ознака: Лажнаисторија

Вести

Лажната историја на Грција е затвор за сите грчки влади и сопствениот грчки народ

Непристоен е коментарот на шефот на грчката дипломатија г-дин Никос Коцијас, даден  за грчките медиуми. Се согласувам, со него дека историјата не е затвор. Но, историјата, односно лажната историја, е затвор кој […]