Ознака: лажна бременост

Живот

Пар возбудено чекал петорка: Отишле на обична контрола и доживеале вистински шок!

Жена по име  Барбара Бјенвену и нејзиниот партнер Пол  биле  израдуваи  од веста  дека наскоро  ќе станат родители. На нивната среќа  ѝ немало крај  кога дознале дека Барбара носи  петорка!Возбудените […]