Ознака: лажна насмевка

Живот

Како да разликувате искрена од лажна насмевка?

Насмевката претставува визуелна експресија на позитивните емоции и радоста. Меѓутоа, луѓето понекогаш насмевката ја користат за да се ослободат од непријатните ситуации или чувства. Сепак, постои ситница на лицето која […]