Ознака: лажни вредности

Избор на уредникот

Сакате да знаете како се живее во Европската унија?

Појдете во Бугарија, Хрватска, Романија… Во градовите во центарот ќе видите луѓе како се шетаат по шетачките улици во елитни кафе барови Старбакс и бутици. Се е тоа е фасада. […]