Ознака: лажни документи

Живот

ВНИМАВАЈТЕ! На интернет се шират ЛАЖНИ документи и информации, а некои од нив се ОПАСНИ ПО ЖИВОТОТ!

На интернет може да се најде се, како и бројни лажни брошури со упатство како да направите „кул трик“, „шарен облак“ или „интересни искри“ со помош на предмети што може […]