Ознака: лажни идоли

Коментари

Колапс на Македонија Бојкотира, на фејкерите на Тодорпетровци. Беа двајца без тројца денеска…

Е така е тоа кога играш како тапкарош. Кога цела година правиш сплетки, кога мислиш како да се кандидираш за претседател, кога работиш зад грб, кога делиш а не спојуваш. […]