Ознака: лажни информации

Вести

Важна информација: Непознати лица испраќаат лажни маил пораки од Охридска банка

Охридска банка во земјава информира дека преку фалсификување на идентитетот на банката непознати лица испраќаат лажни маил пораки. -Во текот на денешниот ден се забележани „phishing“ напади од страна на […]