Ознака: Лазарополе

Црна хроника

Мистерија за исчезнувањето на таткото и синот: Сведоштвата на нивните блиски отвараат нови прашања

Од нив седум дена нема ни трага ни глас, последната прошетка се претвори во драма која за жал сеуште нема крај.Мистерија и голем број неодговорени прашања го обвиткаа исчезнувањето на […]