Ознака: Лазар Голубовиќ

Сцена

ПЛУКНАТ НА ТАТКО МУ: Ова е Лазар – синот на Кристијан Голубовиќ

Лазар не сакал да се експонира во јавноста додека татко му престојувал на „Фарма“ за да нема проблеми во домот…Додека беше дел од реалното шоу „Фарма“, Голубовиќ откри дека го […]