Ознака: лазар костиќ

Живот

И покрај потешкотиите, тој ЖИВЕЕ за нејзината насмевка: Зошто таткото на Сара носи розови крила?

„Секоја чест, стари“, „Ти навистина си најдобриот татко на светот“, „Ова е пример на кој треба да се угледаат сите татковци во Србија“ – се некои од коментарите кои беа […]