Ознака: Лазар Котевски

Вести

Стрезовски,Котевски: Талевски е чесен и искрен градоначалник, судството потклекна на притисоците на Заев! ВИДЕО

Градоначалниците на општините Ресен и Новаци, Ѓоко Стрезовски и Лазар Котевски на прес-конференција оценија дека битолскиот градоначалник е чесен и искрен градоначалник и изразија уверување дека тој наскоро ќе биде […]