Ознака: Лазар Манчевски-Пинџур

Издвојуваме

95 години од раѓањето на Лазар Манчевски- Пинџур

На 22 февруари (среда) во 19 часот, во мултимедијалниот центар „Матица еклсузив“ ќе се одржи чествување по повод 95-годишнината од раѓањето на писателот Лазар Манчевски Пинџур. На свеченоста за литературното […]