Ознака: Лазар

Вести

Поповски со порака до Шуклев

Поранешниот македонски олимпиец Лазар Поповски преку социјалната мрежа Фејсбук ја поддржа полициската акција „Еразмус“ спроведена на Економскиот факултет, но сподели и лично искуство со екс деканот Шуклев.„Бобек Шуклев, анационален профитер, […]