Ознака: лаза поповиќ

Сцена

Очевидецот кој го уништи исказот на Зоран: Сопругот не се оддели од Јелена кај рампата, туку…

Лаза Поповиќ е пензионер од Црвенка кој кобната сабота кога е брутално убиена Јелена Марјановиќ, на 2. април, околу 15:50 часот забележал жена маж и дете како заедно трчаат во […]