Ознака: лазим дестани

Вести

Лазим Дестани веројатен албански кандидат за Премиер на државава

Лазим Дестани веројатен албански кандидат за Премиер на државава Лазим Дестани (на сликата десно) е веројатниот кандидат за премиер. Агенцијата ИНА јави за идејата кандидатот да дошол од бизнис сферата, […]