Ознака: лазо велковски

Вести Издвојуваме Македонија

Од Биро за Јавна Безбедност во Борба против Организиран Криминал

Поранешниот директор на Бирото за јавна безбедност, Лазо Велковски, ќе биде поставен на позицијата Началник на Одделот за борба против организираниот криминал, неофицијално дознава Пулс24 од полициски извори.Господинот што извади […]