Ознака: ламба

Видео

Бабица оставила бебе под ламба и ја напуштила собата: Кога се вратила, било ПРЕДОЦНА!

Матвеј Захаренко е роден на 16 ноември 2014 година во Тула (Русија). Бил здраво и среќно бебе.Но, имал низок степен на жолтица поради што лекарите препорачале тој да се изложува […]