Ознака: Ламбе Алабакоски

Сцена

Тага во семејството на Ламбе Алабакоски

Познатиот македонски  пејач Ламбе Алабакоски ја изгуби  својата  бабаЛамбе Алабакоски, македонскиот пејач изгуби уште една значајна личност во животот. Тој напиша дека починала неговата баба која многу ја сакал. – […]