Ознака: лампиони

Занимливости

Што значат боите на лампионите на новогодишната елка

Секоја година пред Нова година многумина од нас китат елка. Постојат две верувања за тоа како настанало китењето на елка. Според првото, свети Бонифације спасил живот на дете кое паганите […]

Занимливости

Како до новогодишна елка која изгледа магично без црвени и златни лампиони?

За декорација на новогодишната елка. комбинацијата на црвени и златни лампиони е класика на која секогаш ѝ се враќаме. Ако сакате оваа Нова година вашиот дом да изгледа поразлично, задолжително […]

Занимливости

Баба ја накитила својата елка со чудни украси, а потоа останала шокирана

Алекс Бермингем одлучила да ѝ помогне на својата баба во украсувањето на божиќната елка, но наместо тоа оваа 21-годишна девојка добила објава која го насмеала целиот интернет.Имено, Алекс малку подобро […]