Ознака: лампион

Избор на уредникот

ЛАМПИОНОТ СО „СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА“ ОД ЛОНДОН СЕГА ВИCИ НА ЕЛКАТА НА ЗАЕВИ

Не знаеме дали е ова за фалење или… Меѓу новогодишните украси на елката на Заеви, виси и лампион на кој пишува „Северна Македонија“. Но, тоа не е било кој лампион […]