Ознака: Лане Гутовиќ

Култура Македонија

Хит преставата “Украдена личност“ со Лане Гутовиќ на 1 декември во Скопје – ШОИЌ СЕ КАНДИДИРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ВО МАКЕДОНИЈА

По големата европска турнеја и турнејата во САД хит преставата која експресно ги распродава билетите Украдена личност, конечно во Скопје! Претставата “Украдена личност” е приказ на моралната слика на практичната, […]