Ознака: лансирање

Вести

Катастрофа во Америка, причина е „непозната аномалија“!

Ракета на ЅрасеХ експлодираше вчера по американско време во Кејп Канаверал, при експерименталниот обид за лансирање.Целосно се уништени ракетата и сателитот, а според извештаите нема човечки жртви. Местото за лансирањето […]