Ознака: лапараскопски тренажер

Вести

Штипската болница доби нов апарат-лапараскопски тренажер

Клиничката болница-Штип со над 50 проценти извршени оперативни зафати со лапараскопска метода се вбројува меѓу здравствените установи во државата во кои можат да се пружат соодветни здравствена заштита на своите […]