Ознака: ЛАРА ПИТ

Сцена

Коментар на Фејсбук и го спаси животот

Лара Пит, водителка од Австралија, по породувањето, за необично кусо време повторно се појавила на малите екрани, па веднаш гледачите почнаа да коментираат на социјалните мрежи дека таа изгледа исцрпено.Но, токму […]