Ознака: Лара Трамп

Сцена

Лара Трамп- нова ѕвезда на најмоќното семејство

Не се случува често снаата да стане толку блиска со свекорот, но кај Трамп, веќе навикнавме на сите невозможни сценарија.Сопругата на Доналдовиот син, Ерик Трамп, Лара (35), многу медимуми ја […]