Ознака: ласерска корекција

Вести

Бесплатна ласерска корекција за студенти од 18 до 26 години

УМС на ВМРО-ДПМНЕ  денеска промовираше уште еден од низата успешно спроведени проекти од страна на Владата на Р.Македонија, иницирани од страна на ВМРО-ДПМНЕ. Станува збор за проектот „Ласерска корекција на […]