Ознака: Ласло Дукс

Македонија

МНР му врачи протестна нота на унгарскиот амбасадор Ласло Дукс

Амбасадорот на Унгарија во Република Македонија, Ласло Дукс денес беше повикан во Министерството за надворешни работи на средба кај државниот секретар Виктор Димовски. -Целта на средбата беше предавање на протестна […]