Ознака: латино ѕвезда

Сцена

Беше најголемата ѕвезда на латино сериите, а сега е секс бомба

Доколку го слушнете името Кораима Торес мала е веројатноста дека ќе се сетите за кого станува збор. Но, под името „Касандра“ таа беше вистинска ѕвезда.Актерката има 44 години, но по […]