Ознака: Латинска Америа

Вести

Спроведена најголемата акција во историјата на Латинска Америка

Бразилската полиција уапсила 108 лица во најголемата полициска акција против педофили во историјата на Латинска Америка.Министерот за правда Торквато Јардим изјави дека лицата што се во притвор биле учесници во […]