Ознака: латинска америка

Вести

Над 100.000 заразени во Латинска Америка, покажуваат официјалните статистики

Над 100.000 заразени во Латинска Америка, покажуваат официјалните статистики. Се стравува дека бројките се далеку поголеми. Бројот на инфекции со коронавирус низ Латинска Америка надмина 100.000, со скоро 5.000 смртни […]