Ознака: Латиф Пајковски

Колумни

Македонците муслимани против негаторите

Kако што сè повеќе се приближува денот на одржување на вонредните парламентарни избори во Република Македонија, така сè повеќе се зголемува присуството на политичари по населените места, ветувајќи се и […]