Ознака: лаура левис

Живот

Ги опиша последните моменти со неговата љубов: „Збогум. Ти ќе бидеш мојата најголема љубов“

Опишани се последните моменти со својата млада сопруга во болница, пред да го напушти овој свет. Во болницата лежела една недела без свест по тешкото запаление од астма.Лаура (34) починала […]