Ознака: Лашко

Издвојуваме

Лашко станува дел од портфолиото на Пивара Скопје

На овој начин се проширува понудата на квалитетни пива на домашниот пазар, љубителите на пивото одново добиваат можност да уживаат во познатиот регионален пивски бренд, а Пивара Скопје ја потврдува […]