Ознака: лаѓен патриотизам

Избор на уредникот

Моите сомнежи во однос на патриотизмот на Мицковски се потврдија!

Уште еден од огромниот ред статуси на социјалните мрежи кои го сметаат говорот на Мицковски за површен и договорен со некои центри на моќ. Во име на објективноста го пренесуваме […]