Ознака: Лајвли

Сцена

Блејк Лајвли: Сакам Бијонсе да биде мајка на моите деца

Актерката била воодушевена од изведбата на песната „Сингл Лејдис“ на Супербол пред два дена. Имено  таа изјави:  „Ох, Боже! Сакам Бијонсе да биде мајка на моите деца. Таа е неверојатна! Не […]