Ознака: лајкови

Живот

Си го одземала животот бидејќи не собрала доволно лајкови и коментари на Фејсбук

-Клои мислела дека не е доволно добра доколку не добие лајкови и коментари на социјалните мрежи, така што “кога не би добила доволно лајкјови, се чуствуваше како да не е […]

Технологија

Еве како да добиете повеќе лајкови на Инстаграм

Популарната социјална мрежа за обработка и споделување на фотографии, Instagram, направи анализа како фотографиите што ги објавуваат корисниците да добиваат повеќе лајкови.Стартапот кој работи за компании како Gap, Swarovski и […]