Ознака: лајк

Вести

Швајцарија ја донесе првата осуда за „лајк“ на Facebook

Тужителот во овој случај кој предизвика голем интерес на јавноста, беше општествениот активист Ервин Кеслер, челник на здружението коешто се противи на одгледувањето и колењето животниРегионалниот (окружниот) суд во Цирих […]