Ознака: Ла Дама

Издвојуваме

Три пара хулахопки што секоја жена мора да ги има за зимската сезона

Зимата и ниските температури не ги спречуваат припадничките на понежниот пол да изгледаат убаво и привлечно. Модните трендови се следат во сите годишни времиња, па и во студените зимски денови, […]