Ознака: леап

Локална самоуправа

Општина Аеродром изготвува нов локален еколошки план

Општина Аеродром почна постапка за изработка на Локален еколошки акциски план 2016-2022 за заштита и унапредување на животната средина на општината (ЛЕАП).Локалниот акциски план за животна средина ќе содржи среднорочни […]